Husk indstilling til Årets Junior

Ønsker klubben at indstile en juniorspiller til Dansk Squash's pris Årets Junior, så skal indstillingen være forbundet i hænde senest d. 1. marts 2018

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2018-02-22 08:47:00

Indstilling til Årets Junior

Husk indstilling skal være Dansk Squash Forbund i hænde senest torsdag d. 1. marts 2018

Skulle I i klubben have en juniorspiller, som I mener har fortjent at blive nomineret til Dansk Squash Forbunds pris, Årets Junior, så modtager vi gerne jeres indstilling.

Vi har I år valgt en lidt anden model for indstillinger af kandidater til Årets Junior, end vi plejer.

Da vi ved at rigtig mange juniorspillere ude i klubberne gør en rigtig god indsats både sportsligt og socialt, har vi i år valgt, at vi gerne vil have indstillinger til kandidater fra både forbundstrænere og klubberne selv.

Vi har 5 pladser til nominering af kandidater, og blandt dem vil de 3 blive udvalgt af de indstillinger, der kommer fra forbundstrænerne, og de sidste to fra klubindstillinger. De 5 vi nominerer vil blive offentliggjort op til årets JDM d. 6.-8. april, så juniorspillerne kan stemme på deres kandidat i forbindelse med JDM, hvor vi også vil kåre Årets Junior.

Hvis I derfor ude i klubben har en kandidat, I ønsker at indstille, så skal I sende en indstilling senest d. 1. marts 2018, til forbundets udviklingskonsulent, Maiken Møller på mail: maiken(at)dansksquash.dk.

Efter 1. marts vil der på forbundskontoret blive udvalgt 5 kandidater blandt alle indstillinger, som bliver de nominerede.

Hver klub kan indstille en juniorspillere, og vigtigt er, at man oplyser – Navn, alder, klub samt kommer med en kort beskrivelse af, hvorfor netop denne kandidat har fortjent titlen som Årets Junior. (En beskrivelse på 5-7 linjer).

Vi offentliggøre en liste med alle indstillinger, men kun fem vil blive nomineret og slutteligt vil én få titlen som Årets Junior.

Vi håber på mange indstillinger, og glæder os til at læse de gode historier om vores juniorspillere.

Indlæser Samtale