Frit boldvalg fra næste sæson

Frit boldvalg fra næste sæson

Fremover bliver det den arrangerende klub der afgør, hvilket mærke bolde der skal spilles med både til holdkampe og individuelle turneringer

Skrevet af Allan B. Christensen - 2019-04-28 10:48:43

På weekendens repræsentantsabsmøde orienterede bestyrelsen i Dansk Squash Forbund de fremmødte om, at det fra og med  næste sæson ikke mere vil være obligatorisk at spille med Eye-bolde til holdkampe og individuelle turneringer.

Eye vil fortsat sponsere Dansk Squash Forbund, og Dansk Squash Forbund anbefaler klubberne at bruge Eye-bolde, men det er ikke længere en forudsætning for sponsoratet, at der kun anvendes Eye-bolde. Der bliver heller ikke krav om at bruge et andet mærke, så fremover bestemmer hjemmeholdet eller arrangøren af individuelle turneringer (senior- og juniorturneringer, Danmarksmesterskaber), hvilket mærke der skal bruges. Repræsentantskabet præciserede, at klubberne på forhånd - i invitationen til en turnering -skal melde ud, hvilken bold, der vil blive brugt.

Der er dog ikke helt frit valg, da det er et krav, at der bruges bolde, som er certificeret af World Squash Federation. Denne betingelse opfylder for øjeblikket 13 forskellige mærker. Listen over godkendte bolde findes her:


Indlæser Samtale