Findes Årets Junior i din klub

Så åbnes der op for indstillinger til Årets Junior

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2018-11-06 10:42:00

Årets Junior

I forbindelse med Junior DM, som afholdes i skovbakken d. 25.-27. januar 2019, skal vi kåres Årets junior.

Vi ved der ude i klubberne er mange junior, som vil være kandidater til tilten, og Dansk Squash Forbund opfordrer derfor alle klubber til at indstille en kandidat. 

Så har I i klubben en juniorspiller, som I mener har fortjent at blive nomineret til Dansk Squash Forbunds pris – Årets Junior, så modtager vi gerne jeres indstilling.

Vi har 5 pladser til nominering af kandidater, og kandidater til disse 5 pladser vil blive udvalgt blandt alle de indstillinger, vi modtager fra både forbundstrænere og klubber.

De 5 vi nominere vil blive offentliggjort op til årets JDM, så juniorspillerne kan stemme på deres kandidat i forbindelse med JDM, hvor vi også vil kåre Årets Junior.

Hvis I derfor ude i klubben har en kandidat, I ønsker at indstille, så skal I sende en mail til maiken(at)dansksquash.dk med jeres indstilling senest d. 1. januar 2019, for at vedkommende ryger med i puljen. Når indstillingerne er modtaget, vil Dansk Squash Juniorudvalg pege på 5 kandidater blandt alle indstillinger, som dermed bliver de 5 nominerede.

Hver klub kan indstille én juniorspiller, og vigtigt er, at man oplyser – Navn, alder, klub samt kommer med en kort beskrivelse af, hvorfor netop denne kandidat har fortjent titlen som Årets Junior. (En beskrivelse på 5-7 linjer og det kan være både sportslige og sociale argumenter).

Vi offentliggør en liste med alle indstillinger, men kun fem vil blive nomineret og slutteligt vil én få titlen som Årets Junior og kåres på finaledagen ved JDM.  

Vi håber på mange indstillinger, og glæder os til at læse de gode historier om vores juniorspillere.

 


Indlæser Samtale