Få squashnyheder direkte i mailindbakken

Hvis du ikke allerede er med på vores nyhedsbrevsliste, så har vi også plads til dig.

Skrevet af Bianca - 2023-10-11 17:18:32

I slutningen af april sendte vi det første nyhedsbrev, i nyere tid, fra Dansk Squash Forbund, ud til en lang liste af frivillige, klubformænd og andre engagerede i squashsporten i Danmark.

Nyhedsbrevet er et nyt tiltag fra forbundet og bestyrelsen og formålet er, at lette kommunikationsvejen fra forbund til medlem fortæller forkvinde i forbundet Ditte Bonde Mikkelsen:

”Med nyhedsbrevet håber vi at nå ud til så mange som muligt, med danske squashnyheder og med info om de mange gode tilbud man, som medlem af Dansk Squash Forbund, har mulighed for at deltage i og være en del af. Vi vil gerne sikre at vores medlemmer kender til de mange turneringer, som afvikles i hele landet – og vi håber at flere kommer med til turneringerne, både børn og voksne, mænd og kvinde, alle aldre. Jeg håber at et nyhedsbrev direkte fra forbundet gør, at vi lettere kan komme ud til den enkelte squashspiller i klubben med gode squashinformationer.”

I nyhedsbrevet kan du både få gode historier fra forbundet, se hvilke turneringer, der er i kalenderen og blive opdateret på hvad vores bestyrelse laver.

Hvis du vil med på listen, så kan du tilmelde dig her: http://eepurl.com/iaoMNr

Og fremadrettet vil alle nye brugere på squashportalen, ved oprettelse af en profil, få tilbudt at komme med på nyhedsbrevslisten.

Du kan se de seneste nyhedsbreve vi har sendt ud ved at klikke her.

Indlæser Samtale