Dansk Squash søger flere og nye frivillige

Vi søger flere dygtige frivillige til at indtræde i Dansk Squash Forbunds bestyrelse samt til forbundets udvalg.

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2017-06-28 10:45:00

Vi søger nye og flere frivillige kræfter til Dansk Squash.

Pt. har vi to vakante pladser i Dansk Squash Forbunds bestyrelse samt ledige pladser i udvalgene. For at kunne skabe det bedste for Dansk Squash og efterleve det gode samarbejde med klubberne, vil vi meget gerne have disse pladser udfyldt med flere og nye gode kræfter. Og vi ved, der er mange dygtige og kompetente ildsjæle ude i klubberne, så måske det næste bestyrelses- eller udvalgsmedlem til Dansk Squash Forbund er dig eller en i din klub?

Vi går ind for mangfoldighed, og ser derfor både gerne unge som mere erfarne kræfter uanset køn, som evt. kunne have interesse i at indgå i bestyrelses- eller udvalgsarbejdet.

Vi har netop indstillet 4 strategiske spor til DIF (som pt. behandler disse for endelig godkendelse). De strategiske spor skal danne grundlag for arbejdet i Dansk Squash de næste 4 år. Så hvis du vil være med til at gøre strategi til handling og fremme squash i Danmark, så kom meget gerne på banen.

I forhold til udvalgsarbejdet kan du læse mere om både juniorudvalget og breddeudvalget på nedenstående link.

Juniorudvalg

Breddeudvalg

Hvis du har interesse eller spørgsmål så kontakt meget gerne Dansk Squash for yderligere info.

Er din interesse i forhold til en plads i Juniorudvalget, så kan Tobias kontaktes direkte på: loendir(at)gmail.com og for en plads i Breddeudvalget kontakt da gerne Maiken direkte på: maiken(at)dansksquash.dk

For en plads i bestyrelsen kontakt gerne Allan på: abc(at)gantrup.dk eller Kenneth på: kp(at)ronald.dk

Vi håber, der ude i SquashDanmark kan findes nogle kompetente ildsjæle, som kan have interesse i arbejdet med at fremme vores sport, og vi ser derfor frem til at høre fra jer.

Rigtig god sommer.


Indlæser Samtale