Dansk Squash afholder skoleturnering med 104 deltagere

Dansk Squash afholder skoleturnering med 104 deltagere

Dansk Squash afholdt i samarbejde med Herlev/Hjorten Squash skoleturnering.
104 deltagere fra 6. klassetrin som alle prøvede squash for første gang

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2016-10-28 11:00:00

104 elever til skoleturnering

Onsdag d. 26. oktober afholdt Dansk Squash i samarbejde med Herlev/Hjorten Squash Skoleturnering for 6. klassetrin.

I alt 104 elever var tilmeldt, og der skulle spilles i alt 180 kampe.

Ingen af eleverne havde forsøgt sig med squash før, men efter velkomst og en kort intro til squash, blev de fordelt på banerne i deres respektive hold, og her kastede alle sig positivt ud i spillet. Der blev spillet med fleksible regler og bløde begynderbolde - så spillet kom hurtigt i gang, og der var konstant aktivitet. Alle elever bakkede op om deres hold, og hjalp hinanden med tidtagning og pointtælling.

Der blev spillet i 4 timer kun afbrudt af en frokostpause - hvor banerne dog stadig var fyldte, da mange bare havde lyst til at fortsætte spillet. Efter 4 timers spil blev alle holdpoint talt op, og der blev fundet to hold, som hver skulle stille med 2 spillere til en finalekamp.

Med stor opbakning og klap fra hold- og klassekammerater blev der spillet to afgørende finalekampe - og dagens og turneringens endelige vinder blev fundet.

En fantastisk squashdag - hvor glade elever fik et indblik i og en super god oplevelse med squash.

Både lærer og elever var meget glade for arrangementet - og feedbacken lød på, at arrangementet meget gerne måtte gentages.

En gentagelse vil bliv en mulighed, da vi gerne vil åbne op for de klasser der ikke kunne deltage d. 26. pga. af max deltagerantal, men vi ser frem til flere glade skolearrangementer fremover.


Indlæser Samtale