Årets Squash'er 2018 - Malene Skelkjær

Stort tillykke til Årets Squash'er 2018, Malene Skelkjær, som modtog den fine pris ved dette års JDM

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2018-04-09 17:53:00

Årets Squash'er 2018 - Malene Skelkjær

Året Squash'er 2018 blev kåret i forbindelse med weekendens JDM i Herlev, og den fornemme titel gik til Malene Skelkjær fra Struer Squash Club.

Malene modtog prisen, og med den en velfortjent påskønnelse i form af gave og blomster samt diplom, hvor det store "skulderklap var noteret".

Baggrunden for Malene's kåring kan læses af indstillingen, som Dansk Squash Forbund modtog fra Jonas Søndergaard Sørensen fra Lystrup Squash, men tidligere Struer Squash.

"Malene har gennem mange år været en stor drivkraft i Struer Squash. Hun har i flere år været juniortræner til stor glæde for rigtig mange unge mennesker. Det har hun gjort med et kæmpe engagement og et afsmittende godt humør. Trods begrænsede tekniske evner har Malene i år påtaget sig opgaven at træne næsten alle Struers juniorhold, efter at klubbens anden træner Bo er blevet skadet. En opgave hun har løst fantastisk. Hun møder altid velforberedt og glad op til træning, og forstår at skabe en god stemning og atmosfære, der gør Struer Squash til.et fantastisk sted at være junior.

Udover at tage sig af klubbens juniortræning, er Malene også med til at forsøge at udbrede sporten gennem skolesquash, som hun også helt frivilligt bruger sin tid på. Dette har været medvirkende til, at Struer Squash har en af Danmarks største juniorafdelinger med 30-40 juniorer og næsten altid er blandt de klubber, der har flest deltagere til JGP.

Til JGPer er Malene altid den første til at byde både nye spillere, forældre og trænere velkommen. Hun er imødekommende, snaksalig og venlig. Derved er hun med til at skabe et miljø, der gør, at man som ny i JGP sammenhæng føler sig enormt velkommen.

Malene gør et kæmpe arbejde ikke bare for Struer Squash, men også for sporten generelt. Der er ingen tvivl om, at hun indimellem synes, det er hårdt, og ikke føler, hun har de evner, der skal til for at være en god træner. Det lader hun dog ikke spillerne mærke; hun er altid velforberedt, konstruktiv, engageret, smilende og glad, og det er netop det, der gør hende til en helt exceptionel træner. Derfor håber jeg, at Malene kan få det skulderklap, prisen som Årets Squasher ville være, for hun er i sandhed definitionen af en ildsjæl, og hvis nogen har fortjent den pris er det hende!"

Dansk Squash Forbund ønsker Malene et stort TILLYKKE med den flotte og meget velfortjente titel som Årets Squash'er.


Indlæser Samtale