Årets Junior - Sebastian Pedersen fra Herlev/Hjorten

Årets Junior - Sebastian Pedersen fra Herlev/Hjorten

Ved weekendens Junior DM blev Årets Junior fundet, og den fornemme titel gik til Sebastian Pedersen fra Herlev/Hjorten Squash

Skrevet af Maiken Anker Møller - 2017-01-30 13:36:00

Årets Junior 2016/17

Ved weekendens Junior DM blev Årets Junior 2016/17 fundet, og gik meget velfortjent til Sebastian Pedersen fra Herlev/Hjorten Squash.

Årets Junior bliver valgt af juniorspillerne selv, som stemmer på deres favorit blandt i alt 5 nominerede.

De nominerede spillere indstilles af Dansk Squash Forbunds udviklingstrænere og landstræner, men i sidste ende er det juniorerne selv, der stemmer på deres favorit kandidat. Og i år gik den fine titel altså til Sebastian Pedersen.

Årets Junior bliver givet til en spiller, som har udmærket sig både på og udenfor squashbanen - og Sebastians indstilling lød således:

"Sebastian er en rigtig fair spiller, som aldrig brokker sig. Viser vejen ved hårdt arbejde. Han har udviklet sig meget som spiller. Han er en stille og rolig knægt, som på sin egen måde indtager hallen og banen med gensidig respekt for modstander og kammerater. Han er et rigtig godt forbillede for de yngre juniorer med sin opførelse, sociale kompetencer, fighter indstilling, viljen til at blive bedre og rolige væsen."

Dansk Squash Forbund ønsker Sebastian stort tillykke.


Indlæser Samtale