Aflysning af Veteran DM

Veteran DM i Skovbakken er desværre aflyst pga. få tilmeldte

Skrevet af Søren Lukassen - 2021-09-15 10:09:54

Det traditionsrige Veteran DM er desværre aflyst i år.

Bestyrelsen i Skovbakken er ærgerlige over aflysningen, men ser det ikke sportsligt muligt at afvikle et Veteran DM på tværs af de mange aldersgrupper med det begrænsede antal tilmeldte. 

Espen Amtrup, Skovbakken udtaler: "Som udgangspunkt giver det ikke mening at afholde det som et veteran DM, da der hører klart definerede aldersspænd med i grundkonceptet. Vi ved, at mange folk har set frem til atter at kunne deltage i netop veteran DM, og derfor føler vi ikke, at vi kan gradbøje det ved at slå aldersgrupper sammen, for så udvander vi konceptet og dermed integriteten i forhold til de tidligere afholdte og vellykkede veteran DM’er. Nogle ville forståeligt føle sig snydt af at blive udkonkurreret af meget yngre kræfter, og arrangementet ville derved ”blot” blive en afart af en normal seniorturnering med markant høj spredning på seedningerne.

Dansk Squash Forbund håber i stedet alle interessede allerede nu vil sætte kryds i kalenderen, når Herlev/Hjorten afholder Veteran DM 2022 d. 9-10. april 2022.

Indlæser Samtale