Åben for tilmelding til Træneruddannelse 1

Skal du være squashtræner? Tilmeld dig Klubtræneruddannelsen!

Skrevet af Søren Lukassen - 2022-08-30 13:57:16

Går du med en træner i maven? Afholder du allerede træning i din klub, eller tænker du, det måske er noget I skal i gang med?

Så tilmeld dig DSqF’s Trænerkursus 1 - Klubtræneruddannelsen i Sport 92, Hammerum.

Indhold og udbytte:

Kurset består af 6 moduler og er struktureret som følgende:

  • Teknik 1 - Modulet er et E-læringskursus. Kurset omhandler grundprincipperne i den tekniske træning såsom: greb, sving, position og bevægelse.
  • Teknik 2 - Modulet er et fremmødekursus. Fokus vil være på instruktion i og coaching af basisslagene: Serv, længde, drop, lop samt variationer af disse.
  • Taktik 1 - Modulet er et E-læringskursus. Kurset omhandler grundprincipperne i den taktiske træning: Greb, sving, position og bevægelse (3-step movement, T’et og bevægelsesbaner).
  • Taktik 2 - Modulet er et fremmødekursus. Fokus vil være på instruktion i og coaching af grundlæggende taktiske overvejelser: Hvordan bruges slagene, hvornår/hvorfor offensiv/defensiv, træfpunkter på væggene.
  • Regelkursus - Modulet er et E-læringskursus. Fokus omhandler de basale regler i squash herunder korrekt anvendelse af begreber i spilsituationer, samt giver en grundlæggende forståelse for spillets forskellige facetter.
  • Basic management - Modulet er et E-læringskursus. Fokus omhandler grundlæggende viden som træneren skal være i besiddelse af ift. de opgaver der er forbundet med trænerrollen, der rækker udover selve træningen (planlægning, klubmiljø, basal skadesbehandling). Derudover bliver kursisten ført gennem grundprincipperne for den gode opvarmning.

Dato: Onsdag d. 14. og 21. september kl. 17.00-21.00

Varighed: To onsdage á 4 timer + 4 online kurser á 1 time

Sted: Sport 92, Frølundvej 41, Hammerum

Pris: 1500,-   Tilmelding: Squashportalen.dk

Indlæser Samtale