DSqF Regelkurser

Har klubbens medlemmer brug for at blive skarpere på, få bedre kendskab til eller større forståelse for reglerne samt det formelle og uformelle spil, der foregår under en squashkamp, så tilbyder Dansk Squash Forbund et regelkursus, som gennemgår dette og klæder spillerne på til rollen som dommer.

Målgruppen for regelkurser er: Squashspillere, som ønsker en større forståelse af squashreglerne, dommerens rolle samt regler omkring spillernes opførelse på banen.

Regelkurset er for alle, men et vidst kendskab til kampsituationer er en forudsætning.

Regelkurset fungerer som en workshop, og har en varighed af ca. 3-4 timer. Der vil både være oplæg fra instruktør samt videoklip og der vil være høj deltagerinvolvering.

Rammen for regelkurset er en blanding af både teori og praksis – så medbring sportstøj og -kechjer.

Din klub kan i samarbejde med Dansk Squash udbyde et regelkursus.

Deltagergebyr for regelkurset er 200 kr. pr. deltager.

En klub kan vælge at udbyde kurset internt, og prisen vil da være i alt 2000 kr.. Ved et internt klubkursus kan I i klubben tage et vilkårligt antal deltagere med, dog max 30, da der ellers vil blive for mange til, at alle får optimalt udbytte.

Klubben kan i forbindelse med regelkurset vælge at arrangere en lille turnering, og der vil da være en endnu bedre mulighed for læring via praktik.

Kontakt DSqF’s udviklingskonsulent for yderligere info på soren(at)dansksquash.dk

Dommerkurser WSF/ESF

Ved deltagelse på et DSqF regelkursus får kursisten et indblik i de formelle regler, samt et indblik i de situationer man kan blive udsat for som dommer at skulle tage stilling til. DSqF regelkurset giver ikke nogen officiel certificering, men ønsker man at uddanne sig til squashdommerer er det muligt at live uddannet og certificeret under ESF (European Squash Federation). Dommer-kurser udbydes af ESF og for yderligere info omkring de officielle dommerkurser, kan der læses mere på ESF’s hjemmeside: http://www.europeansquash.com/

For at tage et dommerkursus skal man have gennemført et nationalt regelkursus.