Privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik for Dansk Squash Forbund

1 Ejeroplysninger

Denne politik gælder for:

Dansk Squash Forbund

Sdr. Boulevard 17A

5000 Odense C

Tlf.: 3167 7677 / 2336 2027

squash(at)dansksquash.dk

CVR.nr.: 65429616

2 Introduktion

Denne politik omhandler cookies og persondata, som opsamles og behandles via vores websites, Dansksquash.dk, Squashportalen.dk, nyhedsbreve, tilfredshedsmålinger, konkurrencer, spørgeskemaer, analyseprogrammer og andre tilsvarende systemer, der anvendes til betjening og kommunikation med kunder og andre personer, der er i kontakt med Dansk Squash Forbund.

3 Cookies

Når du besøger Dansksquash.dk eller Squashportalen.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning herunder) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmesider

Ved hjælp af cookies registrerer vi information om, hvordan brugerne anvender vores hjemmeside. Vi bruger informationen til løbende at give besøgende den bedst mulige brugeroplevelse.

Cookies indeholder oplysninger om din færden på internettet

Cookies er små tekstfiler, der lagres i din browser. Cookies bruges til at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Cookies anvendes til forskellige formål og kan klassificeres som enten 1. part eller 3. part afhængigt af, om de sættes via en tredjepartsservice fra et separat domæne eller sættes internt af en service på samme domæne som websitet.

Vores cookies kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies på dansksquash.dk

På Dansksquash.dk og Squashportalen.dk anvender vi cookies til teknisk funktionalitet samt trafikmåling og brugermåling. Disse hjælper os med at analysere, hvordan brugere anvender hjemmesiden. Vi gør brug af disse oplysninger til at evaluere din brug af hjemmesiden, til at indsamle rapporter om aktivitet på hjemmesiderne til operatører af hjemmesiden og til at yde andre serviceydelser med relation til hjemmesideaktivitet og Internetbrug. Vi vil også overføre disse oplysninger til tredjeparter, hvor dette er påkrævet ved lov, eller hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på vegne af Dansk Squash Forbund.

Her kan du se, hvilke oplysninger der bliver gemt i cookies på din computer, når du besøger vores hjemmeside, og hvor længe de bliver gemt:

  • Hvor længe du er på hjemmesiden (Slettes når browsersessionen afsluttes)
  • Cookie-accept (Slettes efter 1 år)
  • Sessions-cookie, der holder dig logget på hvis du forlader siden og vender tilbage kort tid efter
  • Brugernavn og adgangskode, hvis du markerer i Squashportalen, at den skal huske dig
  • Læs mere om cookies her (eksternt link)

    Du bestemmer selv, om du vil tillade cookies

    Via menuen i din browser kan du kontrollere hvilke typer af cookies, der må lagres på din computer. Vær opmærksom på, at det kan gå ud over funktionaliteten på vores og andres hjemmesider, hvis du ikke tillader cookies.

    Nedenfor kan du se, hvordan du indstiller cookies i forskellige browsere. Vær opmærksom på, at du kan få problemer med at visse funktioner på hjemmesiden, hvis du ikke tillader cookies.

    Internet Explorer (eksternt link)

    Firefox (eksternt link)

    Safari (eksternt link)

    Google Chrome (eksternt link)

    Du kan slette cookies

    Du kan også slette cookies via menuen i din browser. Vær opmærksom på, at de bliver oprettet igen, næste gang du besøger vores eller andres websites, medmindre du har ændret dine indstillinger for cookies.

    Nedenfor kan du se, hvordan du sletter cookies i forskellige browsere.

    Internet Explorer (eksternt link)

    Firefox (eksternt link)

    Safari (eksternt link)

    Google Chrome (eksternt link)

    4 Remarketing

    Når du besøger vores hjemmeside, bruger vi analyseredskaber fra Google og Facebook til at lave interne markedsanalyser, og du kan i nogen grad opleve, at du efter et besøg på vores hjemmeside, vil modtage annoncer fra os på Google og Facebooks platforme.

    5 Personoplysninger

    Generelt

    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter Dansksquash.dk og Squashportalen.dk indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via Dansksquash.dk eller Squashportalen.dk, f.eks. deltagergebyr ved tilmelding til squashturneringer.

    Vi indsamler og anvender personoplysninger, når du udfylder formularer på Dansksquash.dk og Squashportalen.dk og når du køber services eller produkter hos os. Personoplysninger bruges til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til vores kunder og andre interessenter, blandt andet med henblik på at målrette vores markedsføring til de enkelte kunder og interessenter.

    Hvilke data indsamles?

    Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

    I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, firmanavn, stilling og oplysninger om evt. køb hos os.

    Nyhedsbreve og kampagner

    Tilmelding til vores nyhedsbrev og løbende kampagner er helt frivilligt. Når du tilmelder dig et nyhedsbrev eller en kampagne, så accepterer du samtidig vores behandling af dine oplysninger i henhold til denne privatlivspolitik. Hvis du er tilmeldt nyhedsbrev eller en kampagne, kan du til hver en tid framelde dig igen og anmode om at vi sletter dine personoplysninger.

    Beskyttelse af personoplysninger

    Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

    Formål

    Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig det indhold, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, at registrere eventuelle køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

    Periode for opbevaring

    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

    Videregivelse af oplysninger

    Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

    I forbindelse med vores behandling af persondata, anvender vi udvalgte eksterne databehandlere, som har indgået databehandleraftale med Dansk Squash Forbund, og som kun behandler data efter vores anvisninger. Personoplysninger videregives i øvrigt ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil.

    Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

    Specielt om personoplysninger i Squashportalen

    Squashportalen er Dansk Squash Forbunds turneringssystem. Her findes oplysninger, som er nødvendigt for afvikling af turneringer for alle aldersgrupper, herunder Junior Grand Prix, Seniorturneringer, Danmarksturneringer m.v.

    Resultater, placeringer, ranglister (juniorranglisten, Danmarksranglisten, klubranglister), aktuelle så vel som historiske, er tilgængelige for offentligheden og opbevares sum udgangspunkt ubegrænset. En begrænset mængde af oplysninger i Squashportalen, hovedsagelig kontaktoplysninger, er ikke længere relevante, når spillere ophører med at være aktive eller når ledere overdrager deres rolle til andre. Disse oplysninger slettes normalt efter et år.

    Squashportalen indeholder også personoplysninger, som ikke er almindeligt tilgængelige, og disse kan kun tilgås med fornøden autorisation ud fra princippet om ”need to know”. De registrerede i Squashportalen kan selv vedligeholde deres personprofiler.

    6 Kontakt vedrørende personoplysninger

    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet i henhold til reglerne i Persondataloven og EU's Persondataforordning. Henvendelse herom kan ske via squash(at)dansksquash.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.